Om oss

2 mindre

Fallström Bil AB i Piteå är auktoriserad återförsäljare för nya Mitsubishi, Sun Living made by Adria och Laika Husbilar. Vi är auktoriserad Mitsubishi fullserviceanläggning samt servar & reparerar Husbilar. Vi är även medlemmar i Mekopartner som ingår i Mekonomen och vi lämnar naturligtvis garanti på samtliga utförda arbeten. Vi utför Fukt & Gasoltester med specialutbildad personal och vi servar och reparerar Er A/C och Klimatanläggning med certificerad personal.

Mitsubishi person & transportbilar har en av Sveriges längsta nybilsgaranti på hela 5-år eller 10000 mil. På Fallström Bil AB kan Du som kund i lugn och ro bekanta dig med Mitsubishis attraktiva modeller, dom flesta finns naturligtvis även att få med in & urkopplingsbar 4-hjulsdrift och alla har miljövänliga och bränslesnåla motoralternativ. Oftast har vi alla modeller hemma för provkörning.

Din gamla bil byter vi gärna in här hos oss. Vi säljer givetvis begagnade bilar av olika märken och modeller till varierade priser. Naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra bilar. Vi erbjuder alla våra kunder en förmånlig finansiering snabbare och smidigare än banken till konkurrenskraftiga villkor.

Företaget ägs och drivs av Peter & Ulla Fallström som även tar hand om dig som kund i bilhallen och i vår Husbilstillbehörsshop. Peter har arbetat i fordonsbranschen större delen av sitt yrkesverksamma liv och Ulla har arbetat med försäljning merparten av sitt liv.                 

Vi håller till på Batterigatan 3  ”samma fastighet som Piteå Tennishall”. Vi har gott om parkeringsplatser till Ert förfogande utanför vår bilhall.

”Vi bjuder alltid våra kunder på gott nybryggt kaffe! Välkommen in till oss på Fallström Bil för att se på din nästa bil eller husbil, vare sig den är ny eller begagnad.

Vårat motto är ” Diligimus Carros” vilket betyder ”Vi älskar bilar”.

Varmt välkomna!
Peter & Ulla Fallström