Om oss

Alltihopa startade våren 2011 med att Peter som då hade arbetat i 16 år på ett par olika Fordonsfinansbolag som Regionchef ville anta nya utmaningar i livet. Peter startade då en liten Bilfirma i samma fastighet som Ö&B i Piteå och fick auktorisationen för Mitsubishi. Lokalen var på ca. 320 kvm och inrymde 12 bilar utan att det var för trångt. Här var vi i 3 år och sista året sålde vi även Chevrolet med stor framgång. Veckan före Julhelgen 2013 kom dock beskedet från GM att man hade valt att lägga ner Chevrolet i hela Europa och bara satsa på systermärket OPEL, Detta kom tyvärr som ett dråpslag då man 1 April 2014 skulle flytta till nya större lokaler på Batterigatan 3 (vår nuvarande lokal), efter moget övervägande så bestämde Peter trots allt att flytta verksamheten, då det inte dyker upp attraktiva lokaler på bra affärslägen i Piteå så ofta. Efter flytten så har företaget fortsatt att expandera. 2015 startade vi egen verkstad och är auktoriserad för Mitsubishi samt medlem i Meko Partner (Ingår i Mekonomenkoncernen) där vi servar & reparerar alla bilmärken. 2016 så började vi även med Husbilar-Sun Living som är ADRIA:s Instegsprogram med otroligt attraktiva nybilspriser och modern design. Detta året startade vi även upp en KAMA Fritid tillbehörsbutik för Husvagn & Husbilskunder. 2017 kompletterade vi vårt Husbilssortiment med det Italienska Premiummärket LAIKA som erbjuder både Helintegrerade modeller samt vattenburen golvvärme för dom kunder som önskar en Husbil i Premiumsegmentet och kanske åker året-runt. Sommaren 2018 tog vi även upp Citroën Person & Transportbilar. Idag är Fallström Bil AB i Piteå auktoriserad återförsäljare för nya Mitsubishi och Citroën Person & Transportbilar, ADRIA &  Sun Living samt Laika Husbilar. Vi är auktoriserad Mitsubishi och Citroën fullserviceanläggning samt servar & reparerar både Person och Husbilar. Vi är även medlemmar i Mekopartner som ingår i Mekonomen och vi lämnar naturligtvis garanti på samtliga utförda arbeten. Vi utför Fukt & Gasoltester med specialutbildad personal och vi servar och reparerar Er A/C och Klimatanläggning med certificerad personal.

Mitsubishi person & transportbilar har en av Sveriges längsta nybilsgaranti på hela 5-år eller 10000 mil. På Fallström Bil AB kan Du som kund i lugn och ro bekanta dig med Mitsubishis attraktiva modeller, dom flesta finns naturligtvis även att få med in & urkopplingsbar 4-hjulsdrift och alla har miljövänliga och bränslesnåla motoralternativ. Oftast har vi alla modeller hemma för provkörning.

Din gamla bil byter vi gärna in här hos oss. Vi säljer givetvis begagnade bilar av olika märken och modeller till varierade priser. Naturligtvis lämnar vi garanti på alla våra bilar och vi är medlem i MRF för våra kunders trygghet.  Vi erbjuder alla våra kunder en förmånlig finansiering snabbare och smidigare än banken till konkurrenskraftiga villkor.

Företaget ägs och drivs av Peter & Ulla Fallström som även tar hand om dig som kund i bilhallen och i vår Husbilstillbehörsshop. Peter har arbetat i fordonsbranschen större delen av sitt yrkesverksamma liv och Ulla har arbetat med försäljning merparten av sitt liv.

Idag är vi 8 medarbetare och år 2017 omsatte vi 50 Miljoner och vi är dubbel AA ratade.

Idag finner Ni oss på Batterigatan 3  ”samma fastighet som Piteå Tennishall”. Vi har gott om parkeringsplatser till Ert förfogande utanför vår bilhall.

Vi bjuder alltid våra kunder på gott nybryggt kaffe! Välkommen in till oss på Fallström Bil för att se på din nästa bil eller husbil, vare sig den är ny eller begagnad.

Vårat motto är ” Diligimus Carros” vilket betyder ”Vi älskar bilar”.

Varmt välkomna!
Peter & Ulla Fallström

Hitta till oss

Öppettider

Måndag - Fredag: 09.00 - 17.00
Lördagar: 11.00 - 14.00
Söndagar & Helgdagar: Stängt


Måndag - Fredag: 07.00 - 17.00
Helger: Stängt
Lunchstängt 11.45-12.30